Registrace nových žáků do 2. až 9. tříd

Publikoval Vít Beran
Datum 4.9.2018
Registrace nových žáků do 2. až 9. tříd

Vážení rodiče, milí žáci, jsme hodně naplněnou školou. Většina tříd na naší škole má 27 až 30 žáků. Jsme povinni přednostně přijímat  žáky s trvalým bydlištěm v MČ Praha Kunratice, která je naším spádovým obvodem. Z tohoto důvodu jsme přikročili k zavedení registrace zájemců.

Vážení,
velmi nás těší Váš zájem o studium na naší škole. Před zahájením správního řízení, na základě kterého mohou být do naší školy přijati noví žáci, Vás žádáme o zaregistrování. Vyplňte prosím ŽÁDOST O REGISTRACI DÍTĚTE K ZÁKLADNÍMU VZDĚLÁNÍ. Pokud Váš zájem o plnění povinné školní docházky v ZŠ Kunratice od školního roku 2018/2019 bude trvat, prosím, podejte k 1. 6. 2018, ve správním řízení, ŽÁDOST O PŘIJETÍ DÍTĚTE K ZÁKLADNÍMU VZDĚLÁNÍ pro školní rok 2018/2019 ve vazbě na § 36 školského zákona v souladu s § 45 správního řádu. Tento krok má vazbu na kapacitu tříd, respektive na uvolněná místa v naší škole po uzavření přijímacích řízení na jiných typech škol, kam se stávající žáci naší školy hlásí.

Registrace žáků pro školní rok 2018/2019

Žádost pro současné žáky pátých tříd budoucích žáků šestých tříd ke stažení ZDE Registrace žáků současných druhých až čtvrtých a šestých až osmých ročníků ke stažení ZDE

Vyplněnou žádost doručte do kanceláře školy. Zde bude zaregistrována do jednacího protokolu školy.

Žádost o přijetí žáků pro školní rok 2018/2019 - prosíme, podávejte k a s datem 1.6.2018

Žádost o přijetí dítěte k základnímu vzdělání /.pdf/ Žádost o přijetí dítěte k základnímu vzdělání /.doc/

Děkujeme. Vít Beran, ředitel školy