Jarní prázdniny ve Francii - Les Orres - 2. až 11.2.2018

Publikoval Vít Beran
Datum 12.2.2018
Jarní prázdniny ve Francii - Les Orres - 2. až 11.2.2018

Skol lyžaři, po roce se opět hlásíme z kunratické školy a hledáme lyžaře, kteří by si rádi rozšířili svoje lyžařské portfolio o další středisko. Pojeďte s námi na jarní prázdniny. Tentokrát jedeme do Francie. Středisko Les Orres je vyhlášené pro svoji vstřícnost k dětem, rodinám, ale i freeriderům či freestylistům. Je zde také možnost běžkování, paraglidingu, sněžnic či bobová dráha. Zájezd je ideální pro všechny věkové kategorie, avšak děti mladší 18-ti let se mohou zúčastnit pouze v doprovodu dospělé osoby.

Specifický symbol:
 
201805 
Jarní prázdniny ve Francii - Les Orres - 2. až 11. ÚNOR 2018
Těší se na Vás vedoucí: Martin Suchánek a Gábina Nováková; Zdravotnice: MUDr. Brigita Waning
Organizátor: ZŠ Kunratice a CK ACTIVE GUIDES
Cena: 8490,- Kč
Záloha 1: 4000,- Kč – do 15. 11. 2017
Doplatek: 4490,- Kč - do 10. 1. 2018

Letos budeme bydlet PŘÍMO na sjezdovce a to v rezindeci Le Parc des Airelles*** střediska Les Orres, která se nachází přímo u sjezdovky a sedačkové lanovky nedaleko obchodů, restaurací a národního parku Écrins a podívejte se na webkameru - klikněte na LIVE. K dispozici jsou šestilůžkové apartmány. Součástí residence je i bezplatné Wi-Fi a salonek s otevřeným krbem. Každý apartmán má moderní kuchyň a balkon s výhledem na hory. Nechybí ani parkoviště a bezbariérový vstup. Rezidence nabízí skvělý výhled do údolí a výborné zázemí pro odpočinkovou i aktivní dovolenou. K dispozici je zdarma bazén a sauna. A kolik to bude všechno stát? Na to se budete muset podívat do přílohy ZDE

Lyžujeme jako draci !!! V případě, že budete mít zájem, aby Vaše dítě lyžovalo během zájezdu s instruktorem lyžování, v přihlášce ve vyhrazené kolonce, prosím vyznačte.

Doufáme, že se brzy uvidíme. Infromace získáte a těší se na Vás Gábina Nováková a Martin Suchánek

Soubory ke stažení